Om oss

Vi är Solceller Göteborg, en helhetsleverantör av solceller till villor, fritidshus, flerfamiljshus, lantbruk och företag. Fyll i vårt formulär nu för gratis konsultation! Vi ser fram emot att träffa dig!  

VÅR AMBITION & RESAN HIT

WattNord är din partner för skräddarsydda solenergilösningar i Göteborg. Vi är dedikerade till en hållbar framtid med expertteam från offert till installation. Vi erbjuder helhetslösningar inom solceller i Göteborg och installerar tillhörande solcellsbatteri och laddbox. Vårt kvalitetsfokus, stöd och snabba leveranstider genom samarbetspartners säkerställer din trygghet och långsiktiga förtroende. Välj oss för upp till 30 års garanti och en grönare framtid.

offert solceller goteborg
solcellsinstallation goteborg

HUR VI ARBETAR

En ny uppåtgående bransch som inte riktigt har fått några standarder eller normer att följa kan göra det svårt för kunder att avgöra om det är bra eller inte. Med vår samlade kompetens kan vi erbjuda våra kunder en trygg lösning för deras investering redan från beslutsprocessen fram till att solcellsanläggningen har börjat producera. Vi finns även med efter avslutat projekt och varje kund får sin kontaktperson som de kan kontakta vid frågor eller funderingar. Se våra energilösningar och solcellspaket med solcellsbatterier, laddboxar för privatpersoner, brf & företag.

Solceller Göteborg –
DIN LOKALA SOLCELLSINSTALLATÖR I GÖTEBORG

Vi gör det enkelt att investera i smarta och innovativa solenergilösningar. Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom solenergi för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och lantbruk.

Z

Helhetsinstallatör

Vi tar hand om projektering och installation med behöriga elektriker för att säkerställa trygghet och pålitlighet i varje steg.

Z

Specialistkompetens

Vi är specialiserade inom solcellsteknik och har den kunskap och expertis som krävs för bästa möjliga installation.

Z

Snabba leveranstider

Vi har marknadens snabbaste leverans- och installationstid. Njut av leverans av solpaneler redan inom 6-8 veckor.