Lokal leverantör av

SOLCELLSPAKET MED BATTERI | LADDBOX

– för en grön och hållbar framtid!

Hållbarhet i fokus, installera solcellspaket och laddboxar i Göteborg
– Minska klimatpåverkan och spara pengar idag!

Spara med solkraftVarför välja oss?

Vi har lösningarna för dina elbehov

Vi erbjuder solpaneler, solcellsbatterier och laddboxar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, lantgårdar och solparker – allt för att bidra till en hållbar och grön framtid!

Installera
solcellspaket

Optimera din energiförbrukning
med våra solcellspaket och
batterier. Tjäna extra pengar
genom Checkwatt!

Installera
laddboxar

Enklare, bekvämare,
billigare. Vi hjälper
dig välja och installera
laddbox i Göteboorg.

VÅR

KUNSKAP

Lokal och personlig aktör i Göteborg, med fokus på attraktiva priser och högkvalitativa produkter. Vår personal har mångårig erfarenhet inom branschen samt spetskompetens inom just solceller. Boka ett möte redan i dag!

SKRÄDDASYDDA

Personliga lösningar

Vi skräddarsyr solenergilösningar för ditt unika hus och erbjuder stöd genom hela processen – från beslut till installation och genomgång. Vi tillhandahåller solpaneler och solcellsbatterier, inklusive installation av laddboxar.

100%

Garanti 

För er trygghet lämnar vi 10 års garanti på arbetet, 10 års garanti på växelriktare samt 30 års garanti på solpanelerna. Vi är experter på solcellsinstallationer i Göteborg!

Boka 100% gratis konsultation

Så går det till

Från kostnadsfritt hembesök till installation och uppföljning – vi tar hand om hela processen när du väljer Solceller Göteborg.

Läs om Gröna avdraget >>
Läs om Ladda bilen >>

Kontakta oss

Du kontaktar oss och vi får en bild av vad du är ute efter och diskutera de bästa allternativen för dig och dina önskemål. Låter det intressant bokar vi in ett hembesök.

Hembesök

Vi kommer ut till dig för att planera och se vad den bästa lösningen är.

Offert

Efter att gjort en uppskattning av din bostad och dina krav skickar vi en offert till dig.

Installation

När du fått en offert och känner dig nöjd kommer våra montörer och installerar.

Z

Uppföljning

Efter allt är klappat och klart har du våra uppgifter men vi ser alltid till att följa upp för att se så allt känns och funerar bra.

Samarbete med Checkwatt – tjäna pengar på solcellsbatteri

Genom samarbetet med CheckWatt ger vi våra kunder chansen att tjäna pengar på sina batterilager. Med smart styrning och tillgång till energimarknader kan varje energiresurs, oavsett storlek, bidra och möjliggöra 100% förnybar energiproduktion. Vi assisterar med installationen och vägleder dig genom hela processen.

w

Kontakta oss – Lokala solcellsinstallatörer

Solceller Göteborg erbjuder en smidig process för installation av solceller och laddstolpar till privatpersoner och företag. Första steget är ett kostnadsfritt hembesök där vi skapar en optimerad lösning för just ert hus eller företag. Efter offertgodkännande sätter vi igång med installationen och ansöker om eventuella bidrag. Vi följer upp installationen för att säkerställa optimal funktion. Kontakta oss för att komma igång med din resa mot att producera egen gröna energi.

Hembesök – Optimerad energilösning

Ett hembesök från oss ger dig en möjlighet att ta det första steget mot att producera egen grön hållbar energi. Vi går igenom dina behov och förutsättningar för att kunna skapa en optimerad lösning utifrån din budget. Detta gör att du kan känna dig trygg i att du får den bästa lösningen för just ditt hus eller företag. Boka in ditt kostnadsfria hembesök idag för att komma igång med din resa mot en grönare framtid.

Offert – Solcellspaket med batteri – Laddbox Göteborg

Med Solceller Göteborg kan du få en gratis offert för installation av solceller eller laddboxar till ditt hus eller företag. Efter ett kostnadsfritt hembesök går vi igenom förutsättningarna och anpassar lösningen efter dina behov och budget. Därefter presenterar vi en detaljerad offert som inkluderar allt från material till installation. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot att producera egen gröna energi och få din gratis offert.

Installation – Solpaneler, solcellsbatteri och laddstolpar

När du accepterat offerten och känner dig nöjd med vår lösning, tar våra erfarna montörer över och installerar solceller eller laddboxar på din fastighet. Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och säkerhet i vårt arbete och ser till att allt fungerar som det ska innan vi lämnar platsen. Vi ser till att din installation är klar så snabbt och smidigt som möjligt, så att du snart kan njuta av ditt egenproducerade solel. Kontakta oss eller skicka epost, så hjälper vi dig! Från kontakt till färdig installation!

Z

Uppföljning – Solcellsanläggningar, energilagring och laddboxar

Efter att installationen är klar och du är redo att producera egen gröna energi, slutar inte vårt engagemang där. Vi ser alltid till att följa upp för att säkerställa att allt fungerar som det ska och att du är nöjd med din nya anläggning. Vi finns alltid tillgängliga för support och rådgivning vid behov, så tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Med Solceller Göteborg är du i trygga händer även efter installationen är klar. Vi lämnar 10 års garanti på arbetet, 10 års garanti på växelriktare och 30 års garanti på solpanelerna. 

Z

Helhetsinstallatör

Vi tar hand om projektering och installation med behöriga elektriker för att säkerställa trygghet och pålitlighet i varje steg.

Z

Specialistkompetens

Vi är specialiserade inom solcellsteknik och har den kunskap och expertis som krävs för bästa möjliga installation.

Z

Snabba leveranstider

Vi har marknadens snabbaste leverans- och installationstid. Njut av leverans av solpaneler redan inom 6-8 veckor.

Hur vill du bli kontaktad?

Dina kontaktuppgifter

GDPR policy

Gratis konsultation och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom 60 minuter.

Certifierat företag

Lång erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Boka ett kostnadsfritt möte så skräddarsyr vi en lösning efter behov & budget. Fyll i formuläret.

Vad är ett solcellspaket med batteri?

Ett solcellspaket med batteri är en enhet som består av solpaneler och ett batterisystem som är designat för att lagra energi från solen. Solpanelerna absorberar solenergi som omvandlas till elektricitet och lagras sedan i batterierna för senare användning. Ett solcellspaket med batteri kan vara en idealisk lösning för människor som vill minska sitt beroende av fossila bränslen och samtidigt spara pengar på energiräkningar.

De tre mest viktiga sakerna att veta om ett solcellspaket med batteri är:

  • Det kan hjälpa dig att minska ditt beroende av fossila bränslen
  • Det kan spara pengar på dina energiräkningar i längden
  • Det kan hjälpa dig att bli mer självförsörjande på energi
Hur fungerar ett solcellspaket med batteri?

Solcellspaketet absorberar solenergi med hjälp av solpaneler och omvandlar den till elektrisk energi som kan lagras i batterier för senare användning. När solpanelerna producerar mer energi än vad som används i hemmet, laddas batterierna och den överskottet energin kan användas senare. När det inte finns tillräckligt med solenergi för att driva hemmet, kommer batterierna att användas för att ge elektricitet.

De tre mest viktiga sakerna att veta om hur ett solcellspaket med batteri fungerar är:

  • Solpanelerna omvandlar solenergi till elektrisk energi
  • Överskottet energi kan lagras i batterierna för senare användning
  • Batterierna används när det inte finns tillräckligt med solenergi
Varför ska man köpa ett solcellspaket med batteri?
Det finns många anledningar till att köpa ett solcellspaket med batteri. För det första kan det hjälpa till att minska ditt beroende av fossila bränslen, vilket är bättre för miljön. För det andra kan det spara pengar på dina energiräkningar i längden. För det tredje kan det hjälpa dig att bli mer självförsörjande på energi, vilket kan vara användbart i fall av strömavbrott.

De tre mest viktiga sakerna att veta om varför man ska köpa ett solcellspaket med batteri är:

  • Det kan minska ditt beroende av fossila bränslen
  • Det kan spara pengar på dina energiräkningar i längden
  • Det kan hjälpa dig att bli mer självförsörjande på energi
Vilka fördelar har ett solcellspaket med batteri?

Ett solcellspaket med batteri har flera fördelar. För det första kan det minska din energiförbrukning från det vanliga elnätet, vilket kan leda till lägre elkostnader. För det andra kan det göra dig mer självständig från det vanliga elnätet, vilket kan vara särskilt användbart om du bor i en avlägsen plats eller om det finns risk för
strömavbrott. För det tredje är det en miljövänlig lösning eftersom det använder solenergi istället för fossila bränslen.

De tre viktigaste fördelarna med ett solcellspaket med batteri är:

Det kan minska din energiförbrukning från det vanliga elnätet, vilket kan leda till lägre elkostnader.

Det gör dig mer självständig från det vanliga elnätet och kan vara särskilt användbart vid strömavbrott.

Det är en miljövänlig lösning eftersom det använder solenergi istället för fossila bränslen.

Spara pengar med gröna avdraget för solceller, laddboxar och solcellsbatterier - vi hjälper dig!

Gröna avdraget kan användas för att installera solceller och batterilagring i ditt hem, vilket kan producera och lagra din egen energi för att ladda din elbil. Med en laddbox kan du sedan ladda din bil snabbare och mer effektivt än med en vanlig eluttag.

För att dra nytta av gröna avdraget för att ladda din elbil med hjälp av solceller, batteri och laddbox behöver du först installera solceller och batterilagring i ditt hem. Det är viktigt att välja en kvalitativ solcellsanläggning och batterilagring som uppfyller kraven för gröna avdraget och att anlita en kvalificerad installatör för att säkerställa att installationen görs på rätt sätt.

När du har installerat solceller och batterilagring kan du använda den producerade energin för att ladda din elbil och dra nytta av gröna avdraget för installationen av laddboxen. Detta kan spara dig pengar på lång sikt och minska din beroende av elnätet.

De tre viktigaste sakerna att tänka på när du vill dra nytta av gröna avdraget för att ladda din elbil med hjälp av solceller, batteri och laddbox är:

1. Att välja en kvalitativ solcellsanläggning och batterilagring som uppfyller kraven för gröna avdraget.
2. Att anlita en kvalificerad installatör för att säkerställa att installationen görs på rätt sätt.
3. Att dra nytta av skattereduktionen för att spara pengar på installationen av både solceller och batteri, samt installationen av laddboxen.

Ring oss för support

SOLCELLSBLOGGEN

LÄS SENASTE NYTT
OM SOLENERGI 

Solcellsbloggen

Solcellsbloggen

- Din Ultimata Guide till Solenergi Funderar du på att installera solpaneler och producera egen hållbar solenergi? Är du intresserad av att lära dig om fördelarna med förnybara energikällor? Då behöver du inte leta längre än Solcellsbloggen. Solcellsbloggen...

läs mer

Skräddasydda solcellspaket Göteborg

– Vi hjälper dig med den 

Som din lokala solcellsinstallatör i Göteborg har vi en stark passion för hållbar energi och att bidra till en grönare framtid.

Med våra solcellspaket kan du också övervaka din energiproduktion och användning med hjälp av en app eller webbportal. Komplett solcellslösning anpassat utefter behov och budget.

Detta ger dig en överblick över din energikonsumtion och gör det lättare att anpassa den efter dina behov. Vi erbjuder även olika storlekar på solcellspaketen för att passa olika typer av fastigheter och behov, så oavsett om du har en villa, ett företag eller en lantgård kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen. www.solcellergoteborg.nu

Installera laddbox i Göteborg

– För enkel & miljövänlig laddning av din elbil

Behöver du en laddbox installerad i Göteborg med omnejd? Boka möte med oss så hjälper vi dig från kontakt till färdigt projekt.

Utöver solpaneler och solcellsbatterier erbjuder vi även installation av laddboxar för enkelt och snabb laddning av din elbil.

Med vår laddbox kan du ladda din bil hemma med grön och miljövänlig solel, samtidigt som du spara pengar på energikostnaderna. Våra kunniga elektiker och projektörer hjälper dig att hitta den bästa laddboxen för dina behov och ser till att installationen sker på ett säkert och effektivt sätt. Vi erbjuder laddningsboxar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och andra verksamheter. Kontakta oss redan i dag och vi hjälper dig med installation av laddningsrobotar från välkänd leverantör av laddningslösningar.

Lagra solel med våra solcellsbatterier

– Energilagring för solkraft

Vi erbjuder solceller med batterilagring för att du ska kunna lagra solel effektivt.

Våra solpaneler fångar solens strålar på bästa sätt, och tillsammans med vårt solcellsbatteri kan du använda solenergin även när solen inte skiner.

Med vårt batteri till solcell kan du minska din energikostnad och dessutom bidra till en bättre miljö. Denna smarta kombination av solpaneler och solcellsbatteri gör att hushåll numera kan bli självförsörjande på energi stora delar av året. Detta inte bara minskar energikostnaderna utan även vårt beroende av traditionella energikällor.

Skattereduktion på solceller & energilagring

– Vi hjälper till med ansökan

Tack vare bidraget ”Grön Teknik” hos Skatteverket har du som privatperson möjlighet till en skattereduktion upp till 50 000 kronor per person.

Om du är en företagare eller en bostadsrättsförening, så finns det ett liknande bidrag som heter ”ladda bilen”.

Detta bidrag kan hjälpa dig att installera laddstationer för elbilar på din fastighet och därigenom göra det mer bekvämt för dina anställda eller boende att ladda elbil.

Detta kan också locka till sig fler kunder som är intresserade av att köra elbil. Vi erbjuder hjälp med att ansöka om solcellsbidraget och reglerar det direkt på din faktura. Vi på solceller Göteborg gör allt för att underlätta för dig att ta steget mot miljövänlig energi och minska dina elkostnader. Läs mer om grön teknik och hur det fungerar på Skatteverkets hemsida